Bedrijfstaiji of bedrijfsqigong

Uw organisatie wordt letterlijk belichaamd door uw medewerkers. Met de Chinese bewegingskunsten taiji en qigong kunnen uw medewerkers lijfelijk ervaren wat al door het denken begrepen is en verlangd wordt. Door het lijfelijk ervaren openen zich nieuwe vergezichten. Verlangens kunnen verbonden worden met wat diep van binnen leeft.

Een bedrijf blijft gezond, als vanuit de missie doelen gesteld worden waarvan voorvoelt wordt dat deze in de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Uw missie geeft vaste koers en veranderingen binnen of buiten de organisatie kunnen gebruikt worden om de gestelde doelen te bereiken.

Bedrijfsqigong zorgt dat deelnemers meer lichaamsbewustzijn krijgen, dat stilte in hunzelf groeit en dat daaruit het verlangen ontstaat zinvol bij te dragen. Ze willen met hoofd, hart en buik de missie van het bedrijf realiseren.

Met bedrijfstaiji kunnen deelnemers ervaren hoe het is om energie te laten stromen door balans te houden tussen tegengestelden, zoals in- en uitademing, strekken en ontspannen. Deze energie kan door middel van intentie gericht worden op wat u wilt bereiken. U dwingt niks af. Stroming en intentie zorgen dat uw doel als vanzelf verwezenlijkt wordt.

Ik bied tai chi en qigong aan als deel van verandermanagement of als deel van vitaliteitsprogramma of op zichzelf staand. Op dit moment geef ik online qigong en tai chi klassen. Ook kan deelgenomen worden aan de 100-daagse cursus qigong ’In je lijf. In beweging. iedere dag opnieuw!’.

Ik heb workshops en doorgaande lessen gegeven bij

  • Gemeente Zeist
  • Belcombinatie: gemeente Blaricum, Eemnes en Laren
  • Provincie Utrecht
  • Stichting Heuvelrug Wonen
  • Warande
bedrijfstaiji Vol ledig