Ontspannen

De afgelopen tijd heb ik mensen binnen en buiten mijn lessen geregeld horen verzuchten dat ze zoveel spanning op hun kaken hebben. Gezegdes geven een kijkje in de mogelijke oorzaken:
tot de tand bewapend
je kaken op elkaar houden
verbeten gezicht

Spanning op je kaakgewrichten kunnen hele verschillende klachten geven; van misselijkheid tot migraine. Deze verscheidenheid is niet verwonderlijk, als je bedenkt dat een aantal meridianen door de kaakgewrichten lopen. Je borstkas en je middenrif worden beperkt in hun beweging. De zwerfzenuw, die je organen aanstuurt, komt onder druk te staan.

Qigong en core awareness bieden een schat aan oefeningen waardoor je kaken zich kunnen ontspannen. In de workshop van zaterdag 18 mei 2019 komen aan de orde lichaamsbewustzijn en lichaamshouding, ontspannen van de grote lendenspier en de borstbeen-sleutelbeen-tepelspier en natuurlijk een heerlijke gezichtsmassage en oefeningen voor je kaakgewrichten. Na de workshop zijn je kaken weer net zo ontspannen als die van de baby op de foto en ken je ongetwijfeld een aantal oefeningen waar je thuis mee verder kunt.

WAAR EN WANNEER

Zaterdag 18 mei 2019 van 10.00 - 16.00 uur Godfried van Seystlaan 41, Zeist

PRIJS

€ 70,00 ver te maken op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. H. IJsselmuiden. Je inschrijving is na ontvangst definitief. 

Geef je nu op >>

 

ontspannen