Verandering gewenst

Het leven is een voortdurende stroom van verandering. Je ademt in en je ademt uit. Het is dag. Het is nacht. Deze veranderingen zijn vanzelfsprekend. Anders wordt het met een verkoudheid, een reorganisatie, ouder worden, een scheiding, een verkeersongeval om maar een paar veranderingen te noemen. In die situaties wensen we verandering. We willen van de narigheid af. Toch kan het moeilijk zijn de door jou gewenste verandering te realiseren.

Om voldoende energie tot je beschikking te hebben voor deze veranderingen heeft je lichaam een netwerk van acht wonder- of extrameridianen. Het gemak of de moeite waarmee je een verandering realiseert, toont hoe krachtig je energie door dit netwerk stroomt. In drie zaterdagen leer je met qigong, ademhalings-oefeningen en meditatie de wondermeridianen kennen. Je kunt één of meer zaterdagen meedoen.
De eerste zaterdag gaat over de 4 meridianen die bij de conceptie ontstaan: ren mai, du mai, chong mai en dai mai. Deze workshop brengt je bij jouw essentie. Wie ben je en wat is wezenlijk voor jou?
De tweede zaterdag gaat over de 4 meridianen: yin qiao mai, yang qiao mai, yin wei mai en yang wei mai. In deze workshop hervind je je eigen ritme en beweeg je in oneindige ruimte.
De derde zaterdag gaat over de samenwerking tussen deze meridanen. Je wordt stil van binnen en van daaruit kom je in beweging.

>>Lees verder het artikel ’verandering gewenst’

WAAR EN WANNEER

Zaterdag 26 oktober 2019 10.00 - 16.00 uur, Kwartellaan 13, Zeist 
ren mai, du mai, chong mai en dai mai

Zaterdag 23 november 2019 10.00 - 16.00 uur, Zeist 
yin qiao mai, yang qiao mai, yin wei mai en yang wei mai

Zaterdag 21 december 2019 10.00 - 16.00 uur, Zeist
samenwerking tussen de wondermeridianen

PRIJS

€ 70,00 per workshop of € 190,00 voor de 3 workshops over te maken op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. H. IJsselmuiden. Je inschrijving is na ontvangst van het lesgeld definitief.

annuleringsvoorwaarden

Geef je nu op >>

 

je essentie ervaren