Buqi-healing en Coaching

Met buqi-healing, tuina zelfmassage en individuele coaching kun je weer een heel mens worden. Buqi-healing, tuina-zelfmassage en individuele coaching stimuleren jouw zelfhelingsvermogen: het vermogen om te herstellen van lichamelijke of psychische pijn of ongemak.

>> Lees ook de blog over zelfhelend vermogen
>>Lees ook de blog over buqi-healing

Buqi-healing

Door de jaren heen kunnen afvalstoffen, ontstaan door een slechte lichaamshouding en/of emoties, zich in je lichaam ophopen. Je energie gaat minder stromen. Dit maakt je lichaam zwak en vatbaar voor ziekten. Met buqi-healing breng ik jouw energie sterker in beweging, zodat afvalstoffen jouw lichaam kunnen verlaten. Het resultaat is dat je zelf helend vermogen weer zijn werk kan doen. Na de buqi-behandeling voel je je lichter, blijer, soepeler en heb je geen of minder pijn. 

Tijdens de buqi healing leer je ook qigong- of taiji-oefeningen, die je thuis kunt doen. Hiermee versterk en onderhoud je de resultaten van de buqi-healing.

In de afgelopen jaren heb ik mensen behandeld

  • met emoties die zich lichamelijk vast hebben gezet.
  • die willen gronden in hun lijf.
  • met houdingsklachten. Zij hervonden hun natuurlijk gestrekte en ontspannen houding.
  • die een operatie aan één van hun gewrichten wilden uitstellen, niet ondergaan of in afwachting van de operatie waren. Buqi-healing geeft mogelijk voldoende soelaas om een operatie met onduidelijk resultaat definitief af te blazen. In afwachting van de operatie kan buqi-healing de pijnklachten verminderen.
  • met kanker die bestraald worden of chemotherapie krijgen. Ze hebben daardoor minder last van bijwerkingen.
  • met chronische ziekte om afvalstoffen af te voeren en daardoor meer energie te hebben.

 

Coaching

Coaching helpt je om helderheid te krijgen in thema’s die telkens terugkeren in je leven. De coaching start met jouw verlangen helder te krijgen. Wat verlang jij ten diepste? Of wat wil jij het liefst hier in deze wereld neerzetten? In het licht van dit verlangen kijken we naar jouw thema’s en ontdek je hoe deze thema’s zich tot jouw diepste verlangen verhouden. De coaching ondersteunt je om jouw verlangen te realiseren. Als vanzelf lossen dan de thema’s die lastig leken, maar in feite jou uitnodigden om weer je eigen spoor op andere wijze te hernemen, zich op. 

In voorbereiding op de bijeenkomsten doe je thuis oefeningen die gericht zijn op ademhaling, beweging of kunstzinnige vormgeving.

buqi_Vol ledig

Waar, Wanneer

BUNNIK

Boslaan 26

Bel me om een individuele afspraak te maken bij mij thuis: 030-2341912

Prijzen

Eén individuele afspraak duurt een uur en kost € 62,00

Geef je nu op >>

Uit de mailbox:

Marjolein: Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw bijdrage aan het herstel van mijn gebroken been. Na een jaar zonder botgroei is afgelopen jaar, na mijn derde operatie, het herstel op gang gekomen, mede dankzij de buqi-healing. Met als voorlopig hoogtepunt dat ik vorige week weer op de ski’s heb gestaan!

 

Erik over Buqi-healing en coaching:

"Mijn lijf weet wat het nodig heeft, en als ik naar mijn gevoel luister, heb ik geen coaching nodig. Helaas is het waarnemen van mijn gevoel niet vanzelfsprekend. Ik heb moeite met het gebied tussen middenrif en bekken. Dat vind ik jammer, want ik wil mijn hele lijf voelen.
Gelukkig zijn er coaches/therapeuten, die me leren om te voelen en te blijven waarnemen, zonder in gedachten weg te schieten. Soms neem ik een prive sessie bij Helen. De aandacht van Helen helpt me om langer bij mijn (onrustige) gevoel te blijven. Daarna bespreken we de ervaring en overleggen we welke oefening op dit moment geschikt voor me is. 
Ik vraag me weleens af wat er gebeurt tijdens een sessie. Het lijkt alsof de Buqi van Helen contact kan maken zonder me aan te raken. Dit Buqi contact geeft me stabiliteit en nodigt me uit."

Geesje over Buqi-healing en coaching:

"Stond vandaag glimlachend op en voel me opgeruimt en geen maagpijn."

Luna over Buqi-healing en coaching:

“Al enkele jaren kom ik regelmatig bij Helen voor buqi healing en coaching. Deze behandelingen zijn voor mij een moment van ‘loslaten’, opladen en nieuwe inzichten. Mede door de buqi healings blijft het in mij stromen in een tijd waarin er veel in mijn leven gebeurt en ‘te verwerken’ is. Ik blijf heel.
Laatst was ik wederom bij Helen en vroeg het hartgebied om aandacht. Ik lag ontspannen op de behandeltafel met mijn ogen dicht terwijl er spontane beweging door mijn lichaam bewoog. Ik ervoer dat Helen bezig was het hartgebied ‘leeg te trekken’: de binqi en blokkades op te ruimen. Het beeld van een ‘ontspannen, zachte open hart operatie’ kwam bij me op. Nadat Helen klaar was en de spontane beweging weer tot rust gekomen was, voelde het alsof ik in een nieuw lichaam zat: zacht, opgeruimd en vol energie.”