Shen Zhengyu

Shen Zhengyu (Xinjiang °21-04-1965) is de zoon van Dr. Shen Hongxun en Dr. Xia Tingyu. Op jonge leeftijd werd hij assistent van zijn vader en verwierf hierdoor diepgaande kennis in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hij is de oprichter van het Taiji Centrum vzw en ShenBUQI®International. 

Shen Zhengyu geeft naast wekelijkse lessen in België ook Taiji Nanpai, Meditatie, Qi-Daoyin, Taijiwuxigong en Buqi-opleidingen in België, Frankrijk, Nederland en Noorwegen.

Shen Zhengyu onderwijst YiJin daoyin. YiJin oefeningen zijn in het bijzonder bruikbaar voor het reinigen van het energielichaam en het versterken van het fysieke lichaam. 

De zeer korte eenvoudige oefeningen zijn makkelijk aan te leren. Hierbij wordt zeer veel belang gehecht aan de  verschillende handposities. Deze daoyin bestaan uit een negental oefeningen. De oefeningen worden ëën voor ëën aangeleerd en uitgevoerd op individueel tempo. De oefeningen kunnen afhankelijk van de fysieke vermogens van de beoefenaar meer of minder intensief worden uitgevoerd. De YiJin Daoyin zijn dan ook geschikt voor alle mensen.

YiJin oefeningen zijn in het bijzonder bruikbaar voor het reinigen van het energetisch lichaam. Vooral mensen die een grotendeels zittend leven leiden (aan een bureau, achter computer of voor de TV, in de auto of in de zetel) kunnen veel voordeel halen uit de YiJin Daoyin. De oefeningen gaan de negatieve effecten van een zittend en fysiek inactief leven tegen. De oefeningen zijn een uitstekende methode voor het verbeteren van de lichaamshouding en het corrigeren van houdings- en gewrichts-problemen. Binqi wordt verwijderd. 

Je kunt een heel weekend of een losse dag meedoen.

>> Lees ook de blog YiJin Daoyin

Waar en wanneer

Zaterdag 29 september 2018 van 10.00 - 17.00 uur YiJin daoyin
Zondag 30 september 2018 10.00 - 16.30 uur YiJin daoyin
Irenezaal, Rijnzichtlaan 11A, Bunnik

PRIJS

€ 130,00 voor zaterdag en zondag; €70,00 voor één dag, aan de zaal te betalen

 Geef je nu op >>

yijin daoyin vol ledig