Je overtuigingen lostrillen

De celwand is het brein

In de cel zijn het de genen die zorgen dat de cel zich kan vermenigvuldigen. De celwand is het brein, zo lees ik in het boek van Bruce Lipton ‘De biologie van de overtuiging’. Vele onderzoeken en 2/3 van het boek verder concludeert hij, dat het de omgeving is die bepaalt of de eigenschappen, die in het DNA gecodeerd zijn, zich ook manifesteren. Ontdoe je van negatieve overtuigingen over jezelf en schep een heilzame omgeving, is zijn advies.

Meester Shen Zhengyu startte in maart 2018 zijn training YiJin daoyin in Bunnik met exact dezelfde vraag: hoe kun je je veelal diepgewortelde negatieve overtuigingen over jezelf loslaten? Voor hem ligt het antwoord bij de cellen. Elke cel heeft een eigen, uniek vibratieniveau. Daarop functioneert de cel het beste. Dit trillingsniveau verandert onder invloed van overtuigingen.

In qigong versterk je met de vibratie van de aarde de vibratie van je eigen cellen. Je neemt de juiste lichaamshouding aan, je ontspant je en je laat je adem in harmonie met je beweging komen.

En dan gebeurt het!

Uiterlijk zie je dat mensen minder gecontroleerd bewegen. Je ziet gezichten ontspannen en ogen die helder kijken. Van binnen voel je verkramping rondom je overtuigingen smelten. Je overtuigingen verwaaien; beetje bij beetje. Je scheidt ze als het ware uit, zoals je dat met plassen doet. Je cellen keren terug naar hun natuurlijke vibratieniveau. De celwanden openen zich om positieve energie toe te laten.

Laat uw reactie achter

Pagina printen