Alle blogs met trefwoord: Acceptatie

Stralen

Ik luister stil naar de golfslag die ik in mezelf hoor. Golven van geluk wisselen elkaar af met golven van verdriet, blijdschap, boosheid, angst en verwondering. Elke golf heeft zijn eigen geluid. Ik kijk en zie hoe het licht gebroken wordt in oneindige scharkeringen van purper naar rood, geel, groen, blauw en violet. Elke golf heeft zijn eigen geluid en kleur. Ik ben in vervoering over mijn innerlijke schoonheid. Stil geworden, voel ik mijn gezicht veranderen. Het ontspant zich en er komt fonkeling in mijn ogen. Rustig wachtend breekt de zon door en straal ik. Ik hoef er niets voor te doen dan te zijn. Zo simpel is het leven.

Vol-ledig

‘Vol-ledig’ is de naam van mijn praktijk. Vol en leeg vormen samen Vol-ledig. In mijn praktijk kom ik steeds weer tegengestelden tegen die vragen om verbonden te worden. Een voorbeeld is de voorbereiding van weekend ’Weekend vrij, weekend jij 2016’. Door het overlijden van mijn moeder kon ik niet de energie opbrengen om een nieuwsbrief te schrijven om zo meer bekendheid aan het weekend te geven (marketing). Vorige week besloot ik dat ik dit accepteerde en alleen via mijn website reclame ervoor maakte. Dit gaf me de ruimte om met de inhoudelijke voorbereiding aan de gang te gaan (product). Daarin ontdekte ik hoeveel ik te bieden heb en wat een prachtig thema het is. Daaruit ontstond het verlangen dit met jou te delen en nu is er toch die nieuwsbrief. De nieuwsbrief is voortgekomen uit de verbinding van tegengestelden voortkomt. Het geschenk voor mij is het voelen dat mijn creativiteit weer stroomt.

Weekend vrij weekend jij 2018

Een zomerse dag in april. De eerste zwaluwen, zon en zin in ’weekend vrij, weekend jij’. Even landen op het terras van NIVONhuis Allardsoog en na een dutje gaan we op naar restaurant De Drie Provinciën voor een lekker maal.Dan begint de eerste training. ’In je midden’ is de rode draad dit weekend. We beginnen met aankomen, gronden. En het oefenen van de oefening die we het hele weekend zullen doen: ’wierook branden’. Zo beginnen we ons midden op te zoeken.