Covid-19 voorkomen, is beter dan genezen

Met gezondheidsoefeningen kun je je veerkracht en weerstand verhogen.

Schrijf je in
Corona-virus

Workshop COVID-19 voorkomen, is beter dan genezen.

Meester Shen Zhengyu geeft op vrijdag 4 september van 19.00 – 21.30 uur in Zeist de workshop COVID-19 voorkomen, is beter dan genezen. In de workshop gaat hij dieper in op hoe ziekte ontstaat. Ook vertelt hij hoe je je zelfhelend vermogen kunt versterken. Het grootste deel van de avond beoefen je gezondheidsoefeningen die effectief zijn om COVID19 te voorkomen of ervan te herstellen. Deze eenvoudige oefeningen kun je daarna thuis blijven doen. Hierdoor versterk je je algehele gezondheid en welzijn.

Veerkracht en weerstand verhogen

De media zouden je bijna doen geloven dat je machteloos tegenover COVID-19 staat. Echter, je lichaam is uitgerust met een immuunsysteem dat onder gezonde omstandigheden goed functioneert. Dagelijks kruisen vele bacteriën en virussen je pad. Je afweersysteem weet precies welke goed voor je zijn en welke op gepaste wijze verwijderd moeten worden.

Dit systeem kan echter door verschillende factoren ondermijnd worden, zoals angst, stress, overgewicht en een slechte lichaamshouding. Met gezondheidsoefeningen kun je je veerkracht en weerstand verhogen.

 

Buqi-systeem visie op ontstaan ziekte

Gezondheidsoefeningen

Gezondheidsoefeningen, ook wel daoyin genaamd, hebben als belangrijkste functie:

  • het strekken van de wervelkolom
  • het openen van alle gewrichten
  • het versterken van de energiecirculatie.

Hierdoor kunnen afvalstoffen, binqi, uit jouw lichaam worden verwijderd. Afvalstoffen ontstaan door de stofwisseling, verkeerde lichaamshouding, vastgehouden emoties  en vastgeroeste denkpatronen.

Daoyin biedt je de mogelijkheid om je natuurlijke evenwicht terug te vinden, zowel op fysiek, emotioneel als spiritueel vlak. De oefeningen zijn eenvoudig te leren en ook in het dagelijks leven toe te passen.

Shen Zhengyu

Shen Zhengyu

Shen Zhengyu (Xinjiang °21-04-1965) is de zoon van Dr. Shen Hongxun en Dr. Xia Tingyu. Op jonge leeftijd werd hij assistent van zijn vader en verwierf hierdoor diepgaande kennis in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hij is de oprichter van het Taiji Centrum vzw en ShenBUQI®International.

Shen Zhengyu geeft naast wekelijkse lessen in België ook Taiji Nanpai, Meditatie, Qi-Daoyin, Taijiwuxigong en Buqi-opleidingen in België, Frankrijk, Nederland en Noorwegen.

Inschrijven voor workshop Covid-19 voorkomen, is beter dan genezen

Aanmeldformulier healing & coaching

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.