Coaching & healing

Coaching & healing

Je bent niet helemaal gelukkig met het leven dat je nu leidt. Je zou het wel anders willen en je zoekt daarbij een helpende hand. Dit is je startpunt voor coaching & healing. Samen brengen we brengen in beeld waarmee je tevreden bent en waarmee je niet tevreden bent. Het erkennen van wat er is geeft ruimte. Als vanzelf word je stiller en kun je ervaren wat in jou geheeld wil worden. Dit is het uitgangspunt voor één of meer sessies coaching & healing.

In de sessies wisselen de onderdelen healing en coaching elkaar af; net zoals het komt. Met healing geef je ruimte aan je zelfhelend vermogen. Met kunstzinnige werkvormen verbind je onbewuste en bewuste. Coaching maakt het mogelijk om dat wat je gevoeld en ervaren hebt bewust te maken. Met de verkregen inzichten kun je een leven scheppen dat jou past.

Kunstzinnige werkvorm

Na een sessie neem je een aantal oefeningen mee naar huis. Deze oefeningen kunnen je helpen voort te gaan met jouw proces. Uiteindelijk kun je met het aangereikte zelfstandig verder.

Wie nemen aan coaching & healing deel

In de afgelopen jaren heb ik mensen behandeld:
• die hun emoties in hun lichaam hadden vastgezet en uiteindelijk niet meer wisten wat hun eigen weg was.
• die graag anderen mensen helpen, maar moeilijk bij zichzelf konden blijven.
• met klachten over hun houding. Deze klachten bleken niet alleen lichamelijk te zijn, maar samen te hangen met een geestelijke houding.
• die zich wilden voorbereiden op een operatie,een operatie uit- of afstellen of herstellende waren.
• met kanker, als aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.
• met chronische klachten om meer energie te hebben en/of die beter te benutten.

Ed

Coaching sessie met Helen via Zoom is net zo prettig als een waarbij je bij elkaar in dezelfde kamer bent. Ik had al eerder coaching (en healing) buqi sessies van Helen gehad en had daar veel baat bi. Was tijd om de boel weer op te frissen en dat nu online gedaan. Helen is iemand die erg goed luistert naar je vragen, wat je vertelt maar nog beter snel tot de kern komt van wat daar achter zit. En dat doet ze zonder een moment zweverig te zijn, heel aards, direct zonder bot te zijn en met gevoel voor humor. De oefeningen die ze je aanreikt zijn simpel en makkelijk uit te voeren. Het is ook geen strak schema waarbij je druk zou voelen om prestaties te leveren en aan het schema te voldoen. Al bij het uitvoeren van een oefening ga je vaak al wat voelen en het is dan ook een plezier om te doen. Gewoon even tijd aan jezelf besteden en daarvan de vruchten plukken. Je komt echt opgefrist en vol energie uit zon’n sessie. Ik heb dan ook gelijk vervolg sessies afgesproken en daar veel zin in.

Marjolein

Ik wil je bedanken voor jouw bijdrage aan het herstel van mijn gebroken been. Na een jaar zonder botgroei is afgelopen jaar, na mijn derde operatie, het herstel op gang gekomen, mede dankzij de healing. Met als voorlopig hoogtepunt dat ik vorige week weer op de ski’s heb gestaan!

Martijn:

Helen is een warme, kundige vakvrouw/coach die mij vlot en adequaat heeft geholpen met treffende adviezen en oefeningen. Deze oefeningen hebben mijn zelfgenezend vermogen aangesproken en geholpen mij verder te laten herstellen na mijn letsel, een hele fijne ervaring!

Jessica

“Al enkele jaren kom ik regelmatig bij Helen voor healing en coaching. Deze behandelingen zijn voor mij een moment van ‘loslaten’, opladen en nieuwe inzichten. Mede door de healings blijft het in mij stromen in een tijd waarin er veel in mijn leven gebeurt en ‘te verwerken’ is. Ik blijf heel.

Laatst was ik wederom bij Helen en vroeg het hartgebied om aandacht. Ik lag ontspannen op de behandeltafel met mijn ogen dicht terwijl er spontane beweging door mijn lichaam bewoog. Ik ervoer dat Helen bezig was het hartgebied ‘leeg te trekken’: afvalstoffen te verwijderen en blokkades op te heffen. Het beeld van een ‘ontspannen, zachte open hart operatie’ kwam bij me op. Nadat Helen klaar was en de spontane beweging weer tot rust gekomen was, voelde het alsof ik in een nieuw lichaam zat: zacht, opgeruimd en vol energie.”

Waar, wanneer en wat kost het

Een individuele les of een sessie healing & coaching van een uur kent 3 tarieven:

  1. standaardprijs
  2. de prijs van 2022 voor wie niet meer dan dat, kan betalen
  3. verhoogde prijs voor wie bovenop de standaardprijs nog eens de helft van de prijsverhoging bijdraagt voor wie een kleine portemonnee heeft.
Tarief 1Tarief 2Tarief 3
Individuele sessies€ 75,00€ 70,00€ 77,00

 

Afspraken zijn pas weer mogelijk vanaf 1 januari 2024.

Aanmelding voor healing & coaching

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.