Prijzen en annuleringsvoorwaarden

Hieronder tref je de prijzen van hetgeen Vol-ledig je biedt:

 • zomerprogramma ‘Op vakantie naar jezelf’
 • online lessen qigong en tai chi
 • workshop ‘Dichter bij jezelf’
 • lessen qigong en tai chi in Utrecht en Zeist
 • workshops op zaterdag
 • weekend vrij, weekend jij
 • individuele lessen of healing & coaching in Bunnik
 • Vijf elementen kookworkshop
 • gastlessen door Shen Zhengyu

Hierop zijn de annuleringsvoorwaarden van kracht, die je onderaan deze pagina vindt.

 

meditatie aan het water ontspant

Prijzen zomerprogramma 2020
'Op vakantie naar jezelf'

Je bent vrij te kiezen of je één of meer avonden met het zomerprogramma ‘Op vakantie naar jezelf’ wilt meedoen. Iedere avond word je verwend met thee en wat lekkers. Elke avond vormt een afgerond geheel. De prijzen voor dit programma zijn:

€ 320,00 Gehele programma (20 lessen)
€ 180,00 Stappenkaart voor 10 lessen
€ 95,00 Stappenkaart voor 5 lessen
€ 10,00 Eerste losse les
€ 22,00 Elke volgende losse les

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Prijzen online lessen

De prijzen van de online interactieve lessen zijn:
1 les € 11,00
5 lessen periode 20 juli t/m 20 augustus 2020 € 50,00
Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen.

De online-qigong cursus ‘In je lijf. In beweging. Iedere dag opnieuw!’ kost € 300,00. Het abonnement om toegang te blijven houden tot de films, schriftelijke informatie en groepsbijeenkomsten kost € 150,00 per jaar. Bedrijven betalen per cursus € 300,00 excl. BTW. Om op locatie te komen maak ik graag een offerte.

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Workshop 'Dichter bij jezelf'

De workshop ‘Dichter bij jezelf’ kost € 35,00.

Prijzen lessen qigong en tai chi in Utrecht en Zeist

Bij de wekelijkse lessen van Vol-ledig is het mogelijk om éénmaal gratis een kennismakingsles (niet in combinatie met andere acties) mee te doen.
Als in de door jou gewenste les plaats is, dan kun je direct starten. Je koopt vooraf een stappenkaart die op naam staat. Een stappenkaart is goed voor 10 lessen en is 12 lesweken geldig. Op je stappenkaart komt een persoonlijke boodschap te staan die je kan helpen deze periode weer een stap in heelwording te zetten.

In principe kies je een vaste lestijd. Kun je een keer niet, dan kun je een week overslaan of een andere les volgen. Eén avondles is gelijk aan twee ochtendlessen.
Voor een tweede vaste les per week betaal je 50% van de lesprijs.

De prijzen van een stappenkaart zijn:
avondkaart € 180,00
ochtendkaart € 113,00

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Prijs workshops op zaterdag

Een workshop op zaterdag kost € 70,00. Hierop zijn de annuleringsvoorwaarden van kracht.

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Prijs 'Weekend vrij, weekend jij'

De kosten van ‘Weekend vrij, weekend jij’ zijn bij boeking uiterlijk vrijdag 31 juli 2020 € 130,00 voor les- en verblijfskosten. Daarna kost dit weekend € 175,00. In de verblijfskosten zijn inbegrepen: 3 gangen diner op zaterdagavond, 2x ontbijt en 2x lunch. Overnachting in natuurvriendenhuis zelf te regelen en direct aan hen te voldoen.

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Prijs individuele les of sessie healing & coaching

Een individuele les of een sessie healing & coaching van een uur kost € 62,00. Gaarne contant afrekenen.

Vijf elementen kookworkshop

De kosten voor de kookworkshop zijn per persoon: € 40,00. Dit is inclusief het lesboek en exclusief de benodigde levensmiddelen.De locatie waar ik in de kookworkshop kom geven is in de omgeving van Utrecht. De prijs is voor een groep van minimaal 10 personen. Onder de 10 personen overleggen we met elkaar en kijken of we een prijs kunnen vinden die voor iedereen acceptabel is.
Het eten kost ongeveer € 13,00 per persoon en dat reken je ter plekke af.

Trainingen door Shen Zhengyu

De prijzen van de trainingen van Shen Zhengyu zijn:
avond € 30,00
1 dag € 80,00
gehele weekend € 150,00
De prijzen zijn inclusief koffie, thee, iets lekkers en soep.

Je betaalt deze lessen contant op de dag zelf aan de zaal.

Inschrijfformulier

 • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Annuleringsvoorwaarden

Restitutie van lesgeld voor de wekelijkse lessen in Utrecht en Zeist en voor de online interactieve lessen  is niet mogelijk evenmin verlenging van de geldigheidsduur van de stappenkaart.

Je kunt tot 48 uur van tevoren een individuele sessie annuleren. Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd. Wil je dit dan overmaken op IBAN NL 53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. H. IJsselmuiden.

Voor de workshops op zaterdag en voor het ‘weekend vrij, weekend jij’ gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

• Een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ gaat door na inschrijving per email en ontvangst van de betaling door 5 respectievelijk 7 personen.
• Je aanmelding is definitief zodra de betaling zichtbaar op de bankrekening van HELM IJsselmuiden is bijgeschreven. Indien de betaling 1 week na de inschrijving nog niet binnen is, behoudt Vol-ledig zich het recht voor om de plaats vrij te geven.
• Afmelding voor een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ kan uitsluitend per email.
• Afmelding voor een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ kan kosteloos tot 60 kalenderdagen voor aanvang.
• Bij afmelding voor een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ tussen 60 kalenderdagen 15 kalenderdagen voor aanvang krijg je 50% restitutie.
• Bij afmelding voor een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ 14 of minder kalenderdagen heb je geen recht op restitutie. Indien je Vol-ledig op de hoogte brengt, mag je wel een plaatsvervanger sturen.
• Vol-ledig houdt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan. In dat geval stelt Vol-ledig na overleg met betrokkenen een andere datum vast. Mocht bij vaststelling van die datum je kenbaar maken dat je niet kunt, dan volgt restitutie van het betaalde bedrag.