Prijzen en annuleringsvoorwaarden

Hieronder tref je de prijzen van hetgeen Vol-ledig je biedt:

  • wekelijkse lessen qigong en tai chi online of in Utrecht of Zeist
  • individuele lessen of healing & coaching in Bunnik
  • online-qigong cursus ‘In je lijf. In beweging. Iedere dag opnieuw!’
  • gastlessen door Shen Zhengyu
  • workshops op zaterdag
  • Vijf elementen kookworkshop
  • zomerprogramma ‘Op vakantie naar jezelf’
  • weekend vrij, weekend jij

Hierop zijn de annuleringsvoorwaarden van kracht, die je onderaan deze pagina vindt.

 

Groepsles tai chi buiten in Zeist

Prijzen wekelijkse lessen qigong en tai chi online en in Utrecht en Zeist

Bij de wekelijkse lessen qigong in Utrecht en Zeist is het mogelijk om éénmaal gratis een kennismakingsles (niet in combinatie met andere acties) mee te doen.
Als in de door jou gewenste les plaats is, dan kun je direct starten. Je koopt vooraf een stappenkaart die op naam staat. Op je stappenkaart komt een persoonlijke boodschap te staan die je kan helpen deze periode weer een stap in heelwording te zetten.

In principe kies je een vaste lestijd.

Je kunt kiezen uit twee soorten kaarten. De ene (stappen)kaart voor 10 lessen is 12 lesweken geldig en kun je voor alle wekelijkse lessen gebruiken; of deze nu binnen, buiten of online worden gegeven. Met deze kaart ben je dus gegarandeerd zeker, dat je elke week een les kunt volgen. De andere kaart voor 10 lessen is uitsluitend voor lessen die binnen of buiten worden gegeven. Deze kaart is 10 weken geldig. Mocht je een les missen, dan kun je hem uitsluitend binnen de geldigheidsperiode bij een andere les, die buiten of binnen wordt gegeven, inhalen.

Stappenkaart voor lessen binnen, buiten of online

stappenkaart voor 10 lessen van 2 uur € 182,00
stappenkaart voor 10 lessen van 5 kwartier (of minder) € 114,00

Deze beide stappenkaarten zijn voor de wekelijkse lessen binnen, buiten of online, afhankelijk van de Nederlandse richtlijnen met betrekking tot COVID19. Deze kaart is 12 lesweken geldig. Je kunt binnen de geldigheidsperiode van de stappenkaart ook bij de andere lessen inhalen.

Stappenkaart voor lessen binnen of buiten

stappenkaart voor 10 lessen van 2 uur € 180,00
stappenkaart voor 10 lessen van 5 kwartier € 113,00

Deze stappenkaarten zijn uitsluitend voor lessen die binnen of buiten plaats mogen vinden op grond van de Nederlandse richtlijnen met betrekking tot COVID19. De geldigheid van deze kaart is 10 lesweken, dat buiten of binnen getraind wordt. Je kunt binnen de geldigheidsperiode van de stappenkaart bij de andere lessen buiten of binnen inhalen.

Inschrijving

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Inhalen

Als je een les wilt inhalen: één les van 2 uur is gelijk aan 2 lessen van 5 kwartier.

Twee lessen in één week

Wil je een twee lessen in de week volgen, dan betaal je voor de tweede les 50% van de prijs.

Prijs individuele les of sessie healing & coaching

Een individuele les of een sessie healing & coaching van een uur kost € 62,00. Gaarne contant afrekenen.

Online qigong cursus 'In je lijf. In beweging. iedere dag opnieuw!

Online-qigong cursus 'in je lijf. In beweging. iedere dag opnieuw!'

De online-qigong cursus ‘In je lijf. In beweging. Iedere dag opnieuw!’ kost € 300,00. Het abonnement om toegang te blijven houden tot de films, schriftelijke informatie en groepsbijeenkomsten kost € 150,00 per jaar. Bedrijven betalen per cursus € 300,00 excl. BTW. Om op locatie te komen maak ik graag een offerte.

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Shen Zhengyu

Trainingen door Shen Zhengyu

De prijzen van de trainingen van Shen Zhengyu zijn:
avond € 30,00
1 dag € 80,00
gehele weekend € 150,00
De prijzen zijn inclusief koffie, thee, iets lekkers en soep.

Je betaalt deze lessen contant op de dag zelf aan de zaal.

workshop qigong in Zeist of online

Prijs workshops op zaterdag

Een workshop op zaterdag, zoals de helende klanken, kost € 70,00. Hierop zijn de annuleringsvoorwaarden van kracht.

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Vijf elementen kookworkshop

Vijf elementen kookworkshop

De kosten voor de kookworkshop zijn per persoon: € 40,00. Dit is inclusief het lesboek en exclusief de benodigde levensmiddelen.De locatie waar ik in de kookworkshop kom geven is in de omgeving van Utrecht. De prijs is voor een groep van minimaal 10 personen. Onder de 10 personen overleggen we met elkaar en kijken of we een prijs kunnen vinden die voor iedereen acceptabel is.
Het eten kost ongeveer € 13,00 per persoon en dat reken je ter plekke af.

Qigong buiten in Eén-West tijdens weekend vrij, weekend jij

Prijs 'Weekend vrij, weekend jij' 2020

De kosten van ‘Weekend vrij, weekend jij’ zijn  € 130,00 voor les- en verblijfskosten. In de verblijfskosten zijn inbegrepen: 3 gangen diner op zaterdagavond, 2x ontbijt en 2x lunch. Overnachting in natuurvriendenhuis zelf te regelen en direct aan hen te voldoen.

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Meditatie Helen IJsselmuiden

Prijzen zomerprogramma 2020

Je bent vrij te kiezen of je één of meer avonden met het zomerprogramma wilt meedoen. Iedere avond word je verwend met thee en wat lekkers. Elke avond vormt een afgerond geheel. De prijzen voor dit programma zijn:

€ 320,00 Gehele programma (20 lessen)
€ 180,00 Stappenkaart voor 10 lessen
€ 95,00 Stappenkaart voor 5 lessen
€ 10,00 Eerste losse les
€ 22,00 Elke volgende losse les

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Annuleringsvoorwaarden

Restitutie van lesgeld voor de wekelijkse lessen in Utrecht en Zeist en voor de online interactieve lessen  is niet mogelijk evenmin verlenging van de geldigheidsduur van de stappenkaart.

Je kunt tot 48 uur van tevoren een individuele sessie annuleren. Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd. Wil je dit dan overmaken op IBAN NL 53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. H. IJsselmuiden.

Voor de workshops op zaterdag en voor het ‘weekend vrij, weekend jij’ gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

• Een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ gaat door na inschrijving per email en ontvangst van de betaling door 5 respectievelijk 7 personen.
• Je aanmelding is definitief zodra de betaling zichtbaar op de bankrekening van HELM IJsselmuiden is bijgeschreven. Indien de betaling 1 week na de inschrijving nog niet binnen is, behoudt Vol-ledig zich het recht voor om de plaats vrij te geven.
• Afmelding voor een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ kan uitsluitend per email.
• Afmelding voor een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ kan kosteloos tot 60 kalenderdagen voor aanvang.
• Bij afmelding voor een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ tussen 60 kalenderdagen 15 kalenderdagen voor aanvang krijg je 50% restitutie.
• Bij afmelding voor een workshop of het ‘weekend vrij, weekend jij’ 14 of minder kalenderdagen heb je geen recht op restitutie. Indien je Vol-ledig op de hoogte brengt, mag je wel een plaatsvervanger sturen.
• Vol-ledig houdt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan. In dat geval stelt Vol-ledig na overleg met betrokkenen een andere datum vast. Mocht bij vaststelling van die datum je kenbaar maken dat je niet kunt, dan volgt restitutie van het betaalde bedrag.

Inschrijfformulier

  • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.