ShenBuqi Tuina Qi-massage

Leer zelf een ander te masseren zowel fysiek als energetisch.

ShenBuqi Tuina Qi-massage

Tuina-massage is de traditionele Chinese massage-techniek. ShenBUQI® Tuina is een combinatie van deze traditionele massage-techniek met de BUQI®-techniek van Dr. Shen Hongxun, waarbij het gebruik van energiekracht en het elimineren van binqi centraal staan. De Qi-massage is een techniek welke ontwikkeld is door Shen Zhengyu. Het is een combinatie van warmtebehandeling met dantiankracht, vibratiekracht en mentale kracht om binqi in de meridianen te verplaatsen. Deze benadering maakt spieren en bindweefsel zacht en soepel. Het werkt ontgiftend en verlicht pijn in gezwollen gewrichten, reumatische pijn, osteoporose, jicht en artritis. De massagetechniek stimuleert de bloedstroom in de huid en verbetert het cellulaire metabolisme. Ook wordt er aandacht besteed aan het voorkomen van binqi-overname van de behandelde persoon.

Deze cursus is toegankelijk voor iedereen. Voorkennis is niet noodzakelijk. Dit weekend is een inleiding tot deze qi-massage techniek. ’s Morgens geeft Shen Zhengyu 3 behandelingen waarbij je toekijkt. ‘Middags leer je deze techniek zelf toe te passen, zodat je een goede basis verwerft om zelf aan de slag te gaan.

Shen Zhengyu

Shen Zhengyu (Xinjiang °21-04-1965) is de zoon van Dr. Shen Hongxun en Dr. Xia Tingyu. Op jonge leeftijd werd hij assistent van zijn vader en verwierf hierdoor diepgaande kennis in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hij is de oprichter van het Taiji Centrum vzw en ShenBUQI®International.

Shen Zhengyu geeft naast wekelijkse lessen in België ook Taiji Nanpai, Meditatie, Qi-Daoyin, Taijiwuxigong en Buqi-opleidingen in België, Frankrijk, Nederland en Noorwegen.

Waar en wanneer

Zaterdag 5 september 2020 van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 6 september 2020 van 10.00 – 16.30 uur
Je kunt 1 of 2 dagen meedoen.
Je kunt je opgeven voor een behandeling waarbij dus deelnemers toekijken.
Shen Buqi qi-massage,Kwartellaan 13, Zeist

Inschrijven voor ShenBuqi Qi-massage

Inschrijfformulier

  • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.