Vanuit je midden
ontspannen en gestrekt

Taiji en qigong zijn twee Chinese bewegingskunsten
die dezelfde basis hebben.

Online interactieve lessen tai chi bij Vol-ledig

Online cursus Basisprincipes
tai chi en qigong

Bij de Chinese bewegingskunsten tai chi en qigong laat je je energie vrij door je lichaam stromen. Daardoor voel je je energiek en opgewekt. Van een filmpje op YouTube kun je dat niet leren. Misschien betwijfel je of dat – hoe dan ook – online mogelijk is. Mogelijk is het zeer zeker, als je persoonlijke aandacht krijgt. Dat krijg je in deze cursus, die uit 5 lessen bestaat. Én deze cursus begint helemaal bij het begin. Jij kunt dus zonder enige voorkennis met of zonder een lichamelijke beperking aan deze cursus meedoen.

 

Gronden, ontspannen en nog meer

De inhoud van deze cursus ligt ten dele vast en ten dele is hij afhankelijk van de vragen van de deelnemers. Vast staat, dat de thema’s ontspannen, gronden, in je midden zijn en bewegen als één geheel op programma staan. Als je ontspant, gaat je energie vanzelf stromen. Door te gronden krijg je veerkracht. In je midden heb je aandacht voor waar je mee bezig bent en dan kun je als één geheel bewegen. Elke spier in je lichaam doet dan mee zonder overbelast te raken. Lichaam en geest komen in balans. Ook leer je in deze cursus het verschil tussen qigong en tai chi kennen en ervaren.

Resultaat

Qigong en tai chi geven je dus ontspanning, veerkracht, een ontspannen en gestrekte lichaamshouding, pijn verdwijnt of neemt af en veel meer positieve resultaten. Genoeg om het voor vijf keer onder professionele leiding te komen beoefenen. Na de online cursus Basisprincipes tai chi en qigong kun je met een gedegen basis doorstromen naar de wekelijkse lessen.

Waar, wanneer en wat kost het?

Online

Van maandag 11 januari  t/m maandag 8 februari 2021 van 19.15 – 20.30 uur.

Kosten € 57,00 Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden. Hierop zijn de annuleringsvoorwaarden van kracht.

Ja, ik wil de cursus Basisprincipes tai chi en qigong meedoen

Inschrijvingsformulier Cursus Basisprincipes tai chi en qigong

  • Ik geef me op voor de cursus Basisprincipes tai chi en qigong die 11 januari 2021 start.
  • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing