Qigong en tai chi

Vind een thuis in jezelf!

Geef je op voor een kennismakingsles
Groepsles tai chi buiten in Zeist

Lessen qigong en tai chi
in Utrecht, Zeist en online

Zijn lessen qigong en tai chi wat voor jou zijn? Je bent ergens naar op zoek. Misschien is het, dat je de zin van je werk niet meer ervaart, of dat de balans tussen van privé en werk is verstoord. Mogelijk heb je een handicap of ziekte die al dan niet verergert. Het zou ook kunnen, dat je verlies hebt geleden door ziekte of dood, door scheiding of door ontslag.

Natuurlijk heb je al oplossingen gezocht. Met je verstand weet je het nu allemaal wel, maar in je lijf voel je dat niet. Cursussen en trainingen hebben het gevoel van zinvol werk te verrichten niet terug gebracht en evenmin een stabiele balans tussen werk en privé gegeven. Oefeningen van de fysio helpen wel, maar zijn mechanisch geworden. Verlies blijft rauw en moeilijk te delen.

De Chinese bewegingskunsten qigong en tai chi verbinden hoofd, hart en buik weer met elkaar. Afvalstoffen, ontstaan door een slechte lichaamshouding en/of door emoties, voer je af. Hierdoor kan de energie vrijer stromen. Je gaat je lichaam weer ervaren. Je komt thuis in jezelf. Jouw lichaam heeft de wijsheid in zich om te weten wat jouw weg is.

Helen IJsselmuiden, docent tai chi en qigong bij Vol-ledig

Lessen tai chi en qigong bij Vol-ledig

Helen IJsselmuiden, de mens achter Vol-ledig, geeft sinds 1997 met humor en enthousiasme les in qigong en taiji. Ze ziet jou en hoort jouw behoeften en jouw  verlangens. Ze biedt de lessen zo aan dat jij weer thuiskomt in jezelf. Dáár vind je de antwoorden die jij nodig hebt.

Concrete resultaten van qigong en tai chi

Resultaten die je bij geregelde beoefening van qigong of tai chi mag verwachten:

  • dichter bij jezelf komen
  • balans tussen werk en privé vinden
  • goed slapen
  • je zelfstandigheid zo lang mogelijk behouden
  • minder pijn
  • de stress van de week van je afschudden
  • het verleden achter je laten

 

 

Kennismakingsles

Kom ervaren of qigong of tai chi echt iets voor jou is. Geef je op voor een gratis kennismakingsles.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.