Verjaardag vieren

met tai chi en/of qigong

Boek een verjaardag vieren met tai chi en/of qigong
Met zijn drieën verjaardag vieren met tai chi of qigong

Vier mensen op je verjaardag

Hoe leuk is het om je verjaardag, of die van een vriend(in), samen met anderen te vieren. En dat kan weer. Met drie mensen kun je een uur buiten onder leiding van mij tai chi en/of qigong beoefenen. Dit kun je uitbreiden met koffie en gebak to go om jullie feest compleet te maken. Je kunt dit zowel als Jarige Jet anderen aanbieden of dit als verjaardagscadeau aan de Jarige Job geven.

Tai chi en/of qigong

Tai chi en qigong zijn Chinese bewegingskunsten die stress verminderen en energie geven. Iedereen, met of zonder een lichamelijke beperking, kan deze bewegingskunsten beoefenen. Je hoeft geen voorkennis te hebben. Het is gewoon een uur tot jezelf komen en samen plezier hebben. Bij de boeking kun je eventuele wensen aangeven. Deze worden in het programma verwerkt.

Verjaardag vieren op Rhijnauwen

Hoe gaat het in zijn werk?

We spreken af bij het koetshuis van de Stayokay op Rhijnauwen. Je kunt bij boeking koffie met gebak bestellen, dan zorgt de docent dat jullie hiermee ontvangen worden. Bestel je dit niet, dan lopen we meteen naar het grasveld waar de les plaats vindt. Na een korte introductie start de qigong- en/of tai chi-les. Trek gemakkelijke kleding aan en schoenen waar je goed contact met de grond mee hebt. Het totaal duurt 1 uur.

Verjaardag met koffie to go

Wat kost het?

De koffie met gebak to go kost voor 3 personen € 21,00.

De qigong- en/of tai chi-les kost € 75,00.

Graag het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Hoe anderen verjaardag vierden met tai chi en/of qigong

Verjaardag vieren met tai chi of qigong Monique

Onlangs heb ik mijn man Jan een privéles taiji voor z’n verjaardag gegeven. Helen leerde ons ‘de vorm’ in vogelvlucht. Ze deed dat op laagdrempelige en vrolijke wijze. Wat waren we lekker bezig daar, op die zonnige lenteochtend in het bos bij Rhijnauwen. Een bijzonder ervaringscadeau!

Ja, ik boek een verjaardagsfeest met tai chi en/of qigong

Boeking tai chi en/of qigong voor verjaardag

  • Ik boek een les tai chi en/of qigong om een verjaardag te vieren. Neem met mij contact op om een afspraak hiervoor te maken.
  • Zodra we een datum en tijd hebben afgesproken, zijn op jouw boeking de annuleringsvoorwaarden van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.