wekelijkse lessen qigong

Wekelijkse lessen in Utrecht en Zeist

De groepslessen qigong worden gegeven in Utrecht en in Zeist. Meestal start een les met een meditatieve oefening waardoor je hoofd tot rust komt. Het kan een energetische meditatie zijn, een ademhalingsoefening of een visualisatie. Daarna kom je in beweging. Elke beweging wordt uitgebreid uitgelegd. Hierna doe je op jouw tempo en met jouw mogelijkheden zelf de oefening. Geleidelijk groeit jouw lichaamsbewustzijn. Tijdens de les en ook na de les kun je me vragen stellen. In de les plaats ik je vraag in een breder perspectief, zodat ook andere deelnemers profijt van jouw vraag kunnen hebben. Na de les kan ik specifiek op jouw situatie ingaan.

Naast de groepslessen in Zeist en Utrecht kun je ook online lessen volgen.

De docent geeft aanwijzingen tijdens de wekelijkse lessen qigong

Duur van de les

Een avondles duurt twee uur. Dit geeft jou de tijd om de drukte van de afgelopen week achter je te laten. En het geeft je ruimte om jezelf te ontwikkelen. Halverwege de les is er een pauze. Tijdens de pauze kun je, als je dat wilt, in gesprek raken met anderen.

De ochtendlessen duren vijf kwartier. Daar is geen pauze.

Prijzen van de wekelijkse lessen qigong
in Utrecht en Zeist

Bij de wekelijkse lessen qigong in Utrecht, Zeist en online is het mogelijk om éénmaal gratis een proefles (niet in combinatie met andere acties) mee te doen.
Als in de door jou gewenste les plaats is, dan kun je direct starten. Je koopt vooraf een stappenkaart die op naam staat. Op je stappenkaart komt een persoonlijke boodschap te staan die je kan helpen deze periode weer een stap in heelwording te zetten.

In principe kies je een vaste lestijd.

Je kunt kiezen uit twee soorten kaarten. De een (stappen)kaart voor 10 lessen is 12 lesweken geldig en kun je voor alle wekelijkse lessen gebruiken; of deze nu binnen, buiten of online worden gegeven. Met deze kaart ben je dus gegarandeerd zeker, dat je elke week een les kunt volgen. De andere kaart voor 10 lessen is uitsluitend voor lessen die binnen of buiten worden gegeven. Deze kaart is 10 weken geldig. Mocht je een les missen, dan kun je hem uitsluitend binnen de geldigheidsperiode bij een andere les, die buiten of binnen wordt gegeven, inhalen.

Stappenkaart voor lessen binnen, buiten of online

stappenkaart voor 10 lessen van 2 uur € 182,00
stappenkaart voor 10 lessen van 5 kwartier (of minder) € 114,00

Deze beide stappenkaarten zijn voor de wekelijkse lessen binnen, buiten of online, afhankelijk van de Nederlandse richtlijnen met betrekking tot COVID19. Deze kaart is 12 lesweken geldig. Je kunt binnen de geldigheidsperiode van de stappenkaart ook bij de andere lessen inhalen.

Stappenkaart voor lessen binnen of buiten

stappenkaart voor 10 lessen van 2 uur € 180,00
stappenkaart voor 10 lessen van 5 kwartier € 113,00

Deze stappenkaarten zijn uitsluitend voor lessen die binnen of buiten plaats mogen vinden op grond van de Nederlandse richtlijnen met betrekking tot COVID19. De geldigheid van deze kaart is 10 lesweken, dat buiten of binnen getraind wordt. Je kunt binnen de geldigheidsperiode van de stappenkaart bij de andere lessen buiten of binnen inhalen.

Inschrijving

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Inhalen

Als je een les wilt inhalen: één les van 2 uur is gelijk aan 2 lessen van 5 kwartier.

Twee lessen in één week

Wil je een twee lessen in de week volgen, dan betaal je voor de tweede les 50% van de prijs.

Annuleringsvoorwaarden

Op de prijzen zijn annuleringsvoorwaarden van kracht.

Inschrijven voor wekelijkse lessen qigong
in Utrecht of Zeist

Inschrijfformulier

  • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.