Wekelijkse lessen in Utrecht en Zeist

De groepslessen qigong worden gegeven in Utrecht en in Zeist. Meestal start een les met een meditatieve oefening waardoor je hoofd tot rust komt. Het kan een energetische meditatie zijn, een ademhalingsoefening of een visualisatie. Daarna kom je in beweging. Elke beweging wordt uitgebreid uitgelegd. Hierna doe je op jouw tempo en met jouw mogelijkheden zelf de oefening. Tijdens de les en ook na de les kun je me vragen stellen. In de les plaats ik je vraag in een breder perspectief, zodat ook andere deelnemers profijt van jouw vraag kunnen hebben. Na de les kan ik specifiek op jouw situatie ingaan.

 

Duur van de les

Een avondles duurt twee uur. Dit geeft jou de tijd om de drukte van de afgelopen week achter je te laten. En het geeft je ruimte om jezelf te ontwikkelen. Halverwege de les is er een pauze. Tijdens de pauze kun je, als je dat wilt, in gesprek raken met anderen.

De ochtendlessen duren vijf kwartier. Daar is geen pauze. De twee ochtendlessen in Zeist hebben elk een eigen programma. Je kunt ervoor kiezen beide lesuren achter elkaar te doen.

Gratis kennismakingsles

Je bent welkom voor één gratis kennismakingsles qigong of taiji in Utrecht of Zeist.

  • Zodra ik je email heb ontvangen, dan stuur ik je waar en wanneer je met een kennismakingsles kunt meedoen. Vol-ledig respecteert je privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.