wekelijkse lessen qigong

Wekelijkse lessen in Utrecht, Zeist en Bunnik

De groepslessen qigong worden gegeven in Utrecht, in Zeist en in Bunnik. Meestal start een les met een meditatieve oefening waardoor je hoofd tot rust komt. Het kan een energetische meditatie zijn, een ademhalingsoefening of een visualisatie. Daarna kom je in beweging. Elke beweging wordt uitgebreid uitgelegd. Hierna doe je op jouw tempo en met jouw mogelijkheden zelf de oefening. Geleidelijk groeit jouw lichaamsbewustzijn. Tijdens de les en ook na de les kun je me vragen stellen. In de les plaats ik je vraag in een breder perspectief, zodat ook andere deelnemers profijt van jouw vraag kunnen hebben. Na de les kan ik specifiek op jouw situatie ingaan.

Bij voldoende belangstelling gaat op woensdag van 12.00 – 13.00 uur in Bunnik een les qigong en/of tai chi buiten van start. Het programma daarvan zal actiever zijn, zodat je warm blijft. Aan deze les kunnen ook mensen die ongevaccineerd zijn deelnemen.

Naast de groepslessen in Zeist en Utrecht kun je ook online lessen volgen.

De docent geeft aanwijzingen tijdens de wekelijkse lessen qigong

Duur van de les

Een avondles duurt twee uur. Dit geeft jou de tijd om de drukte van de afgelopen week achter je te laten. En het geeft je ruimte om jezelf te ontwikkelen. Halverwege de les is er een pauze. Tijdens de pauze kun je, als je dat wilt, in gesprek raken met anderen.

De ochtendlessen duren vijf kwartier. Daar is geen pauze.

Prijzen van de wekelijkse lessen qigong
in Utrecht, Bunnik en Zeist

Bij de wekelijkse lessen qigong in Utrecht, Bunnik en Zeist en online is het mogelijk om éénmaal gratis een proefles (niet in combinatie met andere acties) mee te doen.
Als in de door jou gewenste les plaats is, dan kun je direct starten. Je koopt vooraf een stappenkaart die op naam staat. Op je stappenkaart komt een persoonlijke boodschap te staan die je kan helpen deze periode weer een stap in heelwording te zetten.

In principe kies je een vaste lestijd.

Een stappenkaart kost:
voor 10 lessen van 2 uur € 188,00
voor 10 lessen van 5 kwartier (of minder) € 118,00
Deze kaart is 12 lesweken geldig. Je kunt binnen de geldigheidsperiode van de stappenkaart ook bij de andere lessen inhalen. Als je bij een les met een andere tijdsduur wilt inhalen: één les van 2 uur is gelijk aan 2 lessen van 5 kwartier.

Mochten fysieke lessen door de Nederlandse richtlijnen met betrekking tot COVID19 niet meer plaatsvinden, dan gaan de lessen online door. Wil je dat niet, dan kan je kaart gepauzeerd worden. Echter, je verliest dan de 2 extra weken dat hij geldig is. Dus je moet dan de 10 lessen in 10 weken gebruiken.

Inschrijving

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Twee lessen in één week

Wil je een twee lessen in de week volgen, dan betaal je voor de tweede les 50% van de prijs.

Annuleringsvoorwaarden

Op de prijzen zijn annuleringsvoorwaarden van kracht.

Inschrijven voor wekelijkse lessen qigong
in Utrecht, Bunnik of Zeist

Inschrijfformulier

  • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.