Wekelijkse lessen tai chi in Utrecht en Zeist

In elke les staat één tai chi beweging centraal. Voorafgaand aan deze ene beweging doe je oefeningen uit qigong, ook een Chinese bewegingskunst, ademhalingsoefeningen, core awareness en/of meditatie. Zo leer je elk facet van die ene tai chi beweging kennen, voordat je hem gaat doen. Je krijgt vervolgens uitleg over wat die ene beweging voor je gezondheid kan betekenen en hoe de spirituele krijger in jou deze beweging toepast. Daarna heb je alle tijd om zelf te oefenen. De docent loopt rond en geeft ieder individueel aanwijzingen. Na zelf geoefend te hebben kun je vragen stellen of delen hoe een oefening is gegaan. Dit geeft nog meer verdieping.

 

Tai chi samen met ene partner

Duur van de les

De wekelijkse groepslessen tai chi worden gegeven in Zeist en in Utrecht. De avondles in Zeist duurt twee uur inclusief een pauze. Zo’n lekker lange les geeft je tijd en ruimte. Eerst ontdoe je je van de drukte van de afgelopen week. Daarna is er ruimte voor jou.Halverwege de les is er een pauze. Tijdens de pauze kun je, als je dat wilt, in gesprek raken met anderen.

In Utrecht is de taiji les ’s morgens en duurt vijf kwartier. Er is daar geen pauze.

Gratis kennismakingsles

Je bent welkom voor één gratis kennismakingsles qigong of taiji in Utrecht of Zeist.

  • Zodra ik je email heb ontvangen, dan stuur ik je waar en wanneer je met een kennismakingsles kunt meedoen. Vol-ledig respecteert je privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.