Groepsles tai chi buiten in Zeist

Wekelijkse lessen tai chi in Zeist

In elke les staat één tai chi beweging centraal. Voorafgaand aan deze ene beweging doe je oefeningen uit qigong, ook een Chinese bewegingskunst, ademhalingsoefeningen, core awareness en/of meditatie. Zo leer je elk facet van die ene tai chi beweging kennen, voordat je hem gaat doen. Je krijgt vervolgens uitleg over wat die ene beweging voor je gezondheid kan betekenen en hoe de spirituele krijger in jou deze beweging toepast. Daarna heb je alle tijd om zelf te oefenen. De docent loopt rond en geeft ieder individueel aanwijzingen. Na zelf geoefend te hebben kun je vragen stellen of delen hoe een oefening is gegaan. Dit geeft nog meer verdieping.

Zomerprogramma

Duur van de les

De wekelijkse groepslessen tai chi worden gegeven in Zeist. De avondles duurt twee uur inclusief een pauze. Zo’n lekker lange les geeft je tijd en ruimte. Eerst ontdoe je je van de drukte van de afgelopen week. Daarna is er ruimte voor jou. Halverwege de les is er een pauze. Tijdens de pauze kun je, als je dat wilt, in gesprek raken met anderen.

 

Prijzen wekelijkse lessen tai chi in Zeist

Bij de wekelijkse lessen tai chi in Zeist is het mogelijk om eenmaal gratis een proefles (niet in combinatie met andere acties) mee te doen.
Als in de door jou gewenste les plaats is, dan kun je direct starten. Je koopt vooraf een stappenkaart die op naam staat. Op je stappenkaart komt een persoonlijke boodschap te staan die je kan helpen deze periode weer een stap in heelwording te zetten.

In principe kies je een vaste lestijd.

Je kunt kiezen uit twee soorten kaarten. De ene (stappen)kaart voor 10 lessen is 12 lesweken geldig en kun je voor alle wekelijkse lessen gebruiken; of deze nu binnen, buiten of online worden gegeven. Met deze kaart ben je dus gegarandeerd zeker, dat je elke week een les kunt volgen. De andere kaart voor 10 lessen is uitsluitend voor lessen die binnen of buiten worden gegeven. Deze kaart is 10 weken geldig. Mocht je een les missen, dan kun je hem uitsluitend binnen de geldigheidsperiode bij een andere les, die buiten of binnen wordt gegeven, inhalen.

Stappenkaart voor 10 lessen binnen, buiten of online

stappenkaart voor 10 lessen van 2 uur € 182,00
stappenkaart voor 10 lessen van 5 kwartier (of minder) € 114,00

Deze beide stappenkaarten zijn voor de wekelijkse lessen binnen, buiten of online, afhankelijk van de Nederlandse richtlijnen met betrekking tot COVID19. Deze kaart is 12 lesweken geldig. Je kunt binnen de geldigheidsperiode van de stappenkaart ook bij de andere lessen inhalen.

Stappenkaart voor 10 lessen binnen of buiten

stappenkaart voor 10 lessen van 2 uur € 180,00
stappenkaart voor 10 lessen van 5 kwartier € 113,00

Deze stappenkaarten zijn uitsluitend voor lessen die binnen of buiten plaats mogen vinden op grond van de Nederlandse richtlijnen met betrekking tot COVID19. De geldigheid van deze kaart is 10 lesweken, dat buiten of binnen getraind wordt. Je kunt binnen de geldigheidsperiode van de stappenkaart bij de andere lessen buiten of binnen inhalen.

Inschrijving

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Inhalen

Als je een les wilt inhalen: één les van 2 uur is gelijk aan 2 lessen van 5 kwartier.

Twee lessen in één week

Wil je een twee lessen in de week volgen, dan betaal je voor de tweede les 50% van de prijs.

Annuleringsvoorwaarden

Op de prijzen zijn annuleringsvoorwaarden van kracht.

Inschrijven voor wekelijkse lessen tai chi

Inschrijfformulier

  • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tai chi bij Vol-ledig

Je kunt bij Vol-ledig ook nog op andere wijze tai chi beoefenen, van online lessen tot workshops op zaterdag.