Groepsles tai chi buiten in Zeist

Wekelijkse lessen tai chi in Zeist en Bunnik

In elke les staat één tai chi beweging centraal. Voorafgaand aan deze ene beweging doe je oefeningen uit qigong, ook een Chinese bewegingskunst, ademhalingsoefeningen, core awareness en/of meditatie. Zo leer je elk facet van die ene tai chi beweging kennen, voordat je hem gaat doen. Je krijgt vervolgens uitleg over wat die ene beweging voor je gezondheid kan betekenen en hoe de spirituele krijger in jou deze beweging toepast. Daarna heb je alle tijd om zelf te oefenen. De docent loopt rond en geeft ieder individueel aanwijzingen. Na zelf geoefend te hebben kun je vragen stellen of delen hoe een oefening is gegaan. Dit geeft nog meer verdieping.

 

Zomerprogramma

Duur van de les

De wekelijkse groepslessen tai chi worden gegeven in Zeist. De avondles duurt twee uur inclusief een pauze. Zo’n lekker lange les geeft je tijd en ruimte. Eerst ontdoe je je van de drukte van de afgelopen week. Daarna is er ruimte voor jou. Halverwege de les is er een pauze. Tijdens de pauze kun je, als je dat wilt, in gesprek raken met anderen.

Bij voldoende belangstelling gaat op woensdag van 12.00 – 13.00 uur in Bunnik een les qigong en/of tai chi buiten van start. Het programma daarvan zal actiever zijn, zodat je warm blijft. Aan deze les kunnen ook ongevaccineerden deelnemen.

Prijzen wekelijkse lessen tai chi in Zeist

Bij de wekelijkse lessen tai chi in Zeist is het mogelijk om eenmaal gratis een proefles (niet in combinatie met andere acties) mee te doen.
Als in de door jou gewenste les plaats is, dan kun je direct starten. Je koopt vooraf een stappenkaart die op naam staat. Op je stappenkaart komt een persoonlijke boodschap te staan die je kan helpen deze periode weer een stap in heelwording te zetten.

In principe kies je een vaste lestijd.

Een stappenkaart kost:
voor 10 lessen van 2 uur € 188,00
voor 10 lessen van 5 kwartier (of minder) € 118,00
Deze kaart is 12 lesweken geldig. Je kunt binnen de geldigheidsperiode van de stappenkaart ook bij de andere lessen inhalen. Als je bij een les met een andere tijdsduur wilt inhalen: één les van 2 uur is gelijk aan 2 lessen van 5 kwartier.

Mochten fysieke lessen door de Nederlandse richtlijnen met betrekking tot COVID19 niet meer plaatsvinden, dan gaan de lessen online door. Wil je dat niet, dan kan je kaart gepauzeerd worden. Echter, je verliest dan de 2 extra weken dat hij geldig is. Dus je moet dan de 10 lessen in 10 weken gebruiken.

Inschrijving

Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden.

Twee lessen in één week

Wil je een twee lessen in de week volgen, dan betaal je voor de tweede les 50% van de prijs.

Annuleringsvoorwaarden

Op de prijzen zijn annuleringsvoorwaarden van kracht.

Inschrijven voor wekelijkse lessen tai chi

Inschrijfformulier

  • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tai chi bij Vol-ledig

Je kunt bij Vol-ledig ook nog op andere wijze tai chi beoefenen, van online lessen tot workshops op zaterdag.