Workshop Drie dantian en zhongmai

door Shen Zhengyu

Schrijf je in
Adem meditaties

Workshop Drie dantian en zhongmai

Op 5 maart 2021 van 19.00 – 21.30 uur kun je meedoen met de online workshop ‘Drie dantian en zhongmai’. Deze workshop wordt door Meester Shen Zhengyu gegeven. In deze workshop staan ademmeditaties centraal. Je adem verbindt hoofd, hart en buik; de drie dantian. Ook zorgt je adem, dat je energie vrij door de wondermeridiaan Zhongmai kan stromen. Deze meridiaan geeft je de energie om te worden wie jij in wezen al bent.

Naast de ademmeditaties laat hij je ervaren hoe je dagelijkse activiteiten, zoals traplopen, kunt gebruiken om jezelf te helen.

 

Buqi-systeem visie op ontstaan ziekte

Ademmeditatie

Naast de lichamelijke en energetische bewustwording en ontwikkeling draagt een geestelijke en spirituele bewustwording en ontwikkeling bij tot harmonie. Soms verwordt meditatie tot enkel een mentale relaxatietechniek waarbij fundamentele elementen als lichaamshouding en ademhaling over het hoofd gezien worden. Meditatie is echter meer dan mentale ontspanning. Meditatie is een methode om de geest te ontwikkelen. Door meditatie verbetert je levenskwaliteit en harmoniseert het geestelijk evenwicht.

Shen Zhengyu

Shen Zhengyu

Shen Zhengyu (Xinjiang °21-04-1965) is de zoon van Dr. Shen Hongxun en Dr. Xia Tingyu. Op jonge leeftijd werd hij assistent van zijn vader. Hij verwierf hierdoor diepgaande kennis in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hij is de oprichter van het Taiji Centrum vzw en ShenBUQI®International.

Shen Zhengyu geeft naast wekelijkse lessen in België ook Taiji Nanpai, Meditatie, Qi-Daoyin, Taijiwuxigong en Buqi-opleidingen in België, Frankrijk, Nederland en Noorwegen.

Waar en wanneer

Online

Vrijdag 5 maart 2021 van 19.00 – 21.30 uur

 

Kosten voor workshop
Drie dantian en zhongmai

€ 30,00 over te maken op IBAN BE69 7765 9575 2778 t.n.v. Z. Shen

Inschrijven voor de workshop

Aanmeldformulier healing & coaching

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.