workshop geborgen in jezelf

Geborgen in jezelf geeft je kracht en vertrouwen te helen.

Ja, ik schrijf me voor deze workshop in
Workshop Geborgen in jezelf

Workshop Geborgen in jezelf

De workshop Geborgen in jezelf is een creatieve workshop die in Zeist gegeven wordt. In deze workshop stem je je af op jouw woordloze verhaal over je begin als bevruchte eicel. Ergens in jou zijn je herinneringen aan hieraan nog levend. Of het precies zo is gegaan, als jij het tijdens de workshop ervaart, is niet van belang. Dit is zoals jij het beleefd hebt.

Door je hierop af te stemmen, word je je bewust van een diepe geborgenheid in jezelf en voel je hoe jij je eerste relatie, die met je moeder, bent aangegaan. Dit geeft je kracht en vertrouwen, dat je jezelf kunt helen.

In deze workshop ervaar je de oorspronkelijke energie van chong mai, ren mai en du mai. Je ervaart jouw essentie, je oorspronkelijke vrouwelijke en mannelijke kracht.

Inhoud van de workshop

Tijdens de workshop Geborgen in jezelf keer je terug naar het allerprilste begin van jezelf. Opnieuw beleef je stap voor stap de immens grote verandering die jij in ruim een week doormaakte.

Deel van het grote geheel

Net voor de conceptie was je nog één met het grote geheel. Het grote geheel verlangt zichzelf te kennen en dat kan op aarde. Hier bestaat namelijk alles uit tegengestelden: dag en nacht, licht en donker, rust en beweging. Door deze tegengestelden in balans te houden kan het ene bewust worden van zichzelf. Een klein deel van deze eenheid kwam in jou tijdens de conceptie samen met energie van jouw vader en moeder. Tezamen vormt dit de blauwdruk voor jouw leven.

Jezelf genoeg

Na de conceptie zweef je een week in de eileider van je moeder. Je bent compleet en je hebt niets of niemand buiten jezelf nodig. Je bent jezelf genoeg. Na die week maak je de grote keuze dat je wilt voortleven. Daarvoor is het nodig om je te verbinden met een ander. Je voelt hoe je je uitstrekt en hoe je voor het eerst een relatie met een ander, je moeder, aangaat.

Al deze fasen leg je vast in één schildering. Het schilderen wordt afgewisseld met meditatie en beweging.

Eigenwaarde

Het beleven van deze eerste week van jouw leven is een afspiegeling van wat zich in jouw leven voortdurend herhaalt. Je pendelt heen en weer tussen ‘jezelf genoeg zijn’ en ‘je uitstrekken naar een ander’. Hoe soepeler je dit kunt doen, hoe meer eigenwaarde je hebt.

Reacties van deelnemers

Joyce

De workshop is mij heel goed bekomen. Als vanzelfsprekende ruimte en ontspanning werken een week later nog steeds door. Mooi hoe het onderbewuste werkt. Dat je lijf dingen vast kan houden zonder dat je er weet van hebt of het kunt benoemen, maar vooral hoe fijn het is om deze op te ruimen.

Ook het beeldend maken werkt voor mij heel goed door in gevoel. Als ik het oranje vuur te veel voel opkomen van binnen, hoef ik maar het beeld van de schaal en de blauwe ruimte om me heen te visualiseren om meteen weer meer te landen. Heel fijn.

 

Waar, wanneer en wat kost het?

niet gepland; stuur mijn e-mail als je belangstelling voor deze workshop hebt.

De kosten zijn € 80,00. Bij de prijs is koffie, thee, soep en materialen inbegrepen. Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden. Hierop zijn de annuleringsvoorwaarden van kracht.

 

Graag doe ik mee!

Op dit moment staat de workshop niet gepland.