Workshop Ontspannen

Van doen naar zijn.

Schrijf je in voor deze workshop
Ontspannen

Online workshop Ontspannen

Ja! Het is mogelijk om online in diepe ontspanning te komen. Kom het ervaren!

De workshop begint letterlijk met eens om je heen te kijken, zodat je weer hier en op dit moment aanwezig bent. Dat is het enige moment waarin je kunt ontspannen; niet als je gedachten nog bij het telefoongesprek van gisteren waren of vooruitsnellen naar de Kerst die komende is.

Qigong

Met qigong-oefeningen beweeg je je lichaam als een kralensnoer. Elk deel doet mee. Hierdoor verbinden lichaam en geest zich met elkaar. Je brengt afvalstoffen, ontstaan door verkeerde lichaamshouding, emoties die niet verwerkt zijn en/of omgevingsfactoren, uit je lichaam naar buiten. Langzaam maar zeker wordt je lichaam soepeler. Het ‘willen en doen’ maakt geleidelijk aan plaats voor ‘zijn’.

Lichaamsbewustzijn

Liggend open je je voor de sensaties die er  in je lichaam zijn. Met aandacht beweeg je, waardoor je lichaamsbewustzijn vergroot. Ongemerkt is je adem diep in je buik gezakt en zijn je gedachten tot rust gekomen.

Meditatie 'Je hoofdmeridianen volgen'

De meditatie ‘Je hoofdmeridianen volgen‘ helpt je om je energie nog vrijer door je lichaam te laten stromen. Overal is nu warmte en tinteling. Je voelt je vitaal.

Mantra

Samen met een ander zing je in voortdurende afwisseling een mantra. Je geest komt nog verder tot rust. Je verbindt je met de ander en met het grote geheel.

Na de online workshop Ontspannen

Na de online workshop Ontspannen voel je je blij, soepel en zelfverzekerd.

Waar, wanneer en wat kost het?

Online

Zaterdag 29 mei 2021 10.00 – 13.00 uur

Prijs: € 35,00.  Je inschrijving is definitief als ik het verschuldigde lesgeld heb ontvangen op IBAN NL53 ASNB 0707 3488 46 t.n.v. HELM IJsselmuiden. De annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

De volgende workshop op zaterdag staat gepland voor:
19 juni 2021    –   psoas en lichaamsbewustzijn

Ja, ik doe mee met de workshop Ontspannen

Workshop ontspannen

  • Ik geef me op voor de workshop Ontspannen voor zaterdag 29 mei 2021 van 10.00 - 13.00 uur online.
  • Op je inschrijving zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je reactie achter

Pagina printen